Beneficiind de amplasarea geografică favorabilă și impulsionați de dorința de a fi printre cele mai competitive șantiere navale europene, de la înființarea companiei 2×1 HOLDING CAPE MIDIA SHIPYARD și până în prezent am realizat lucrări de reparații și modernizare la un număr impresionant de nave maritime de diferite tipuri: nave comerciale, nave de aprovizionare, nave de pasageri, nave militare, dar și la multe construcții aflate în larg.

Ne iubim meseria și suntem conștienți de importanța realizării unor lucrări de calitate, care să reziste timpului și intemperiilor și să ofere siguranță pasagerilor, echipajului și întregii încărcături. De aceea, respectăm cu strictețe toate standardele europene prevăzute prin ISO 9001:2000 și cele mai bune practici din domeniu.

Suntem flexibili și căutăm întotdeauna pentru clienții noștri cele mai eficiente soluții, la prețuri cât mai avantajoase. Avem echipe specializate, alcătuite din profesioniști experimentați în fiecare arie de servicii și ne organizăm exemplar pentru a finaliza cu succes fiecare comandă în cel mai scurt timp.

Din dorința de a economisi banii clienților noștri, dar și din respect față de mediu, dăm o nouă viață navelor vechi, reciclăm materialele și încercăm să recuperăm orice echipament sau piesă. De aceea, unul dintre domeniile noastre de activitate este rebutarea navelor și comercializarea mecanismelor și echipamentelor second-hand.

otel-conversii
-reperatii/inlocuire capace magazii
-lucrari otel
sablare-tratamente corp
-tratamente magazii
-tratamente tancuri marfa
-tratamente speciale
mecanice -reparatii capitale / curente motoare nave
-reparatii / inlocuiri echipamente auxuliare
-reparatii / inlocuiri echipamente punte
-mecanica grea
-lucrari tubulatura si sisteme navale