Respect pentru mediu, respect față de oameni, respect pentru meseria nostră

Chiar dacă ne-am dedicat sectorului maritim, vrem să contribuim la reducerea poluării atât în apă, cât și pe uscat și în atmosferă. Soluțiile pe care le creăm, tehnologiile pe care le folosim și serviciile pe care vi le oferim sunt gândite cu respect față de mediul ambient în totalitatea lui. Unul dintre domeniile care ne provoacă în cea mai mare măsură creativitatea este acela al reciclării navelor vechi și diferitelor piese rezultate în urma înlocuirilor, cărora încercăm mereu să le găsim noi utilizări.

Respectul față de client înseamnă pentru noi identificarea celor mai eficiente soluții, flexibilitatea colaborării și oferirea celui mai avantajos raport calitate-preț. Înseamnă respectarea celor mai înalte standarde și a celor mai bune practici în domeniu. Înseamnă să dăm tot ce avem mai bun, să muncim cât mai bine și să fim cu toții mândri de rezultate. Așa am creat de-a lungul timpului parteneriate durabile cu clienții noștri.

La Santierul Naval Midia avem grijă de fiecare angajat ca de un membru valoros al echipei. Pentru că așa și este. Ne bucurăm cu toții de un mediu de lucru propice scopului comun și pasiunii noastre pentru navele maritime. Fiecare dintre noi, de la membrii echipei manageriale și până la ajutoarele de sudori, are un rol-cheie în proiectele pe care le derulăm. Fiecare este tratat cu respect și considerație, fiecare are ocazia să-și pună în aplicare competențele și să și le îmbogățească zi de zi.

Vrem să fim cei mai buni în meseria noastră. De aceea, dincolo de grija pe care o acordăm fiecărui membru al echipei, lucrăm cu cei mai buni furnizori și am dezvoltat cu ei parteneriate pe termen lung, bazate pe încredere și rezultate excelente, dovedite în timp.