Ne propunem să fim cei mai buni în meseria noastră. Să fim cât mai eficienți, să găsim soluții cât mai ingenioase, să facem față cu succes fiecărei  provocări, să oferim servicii excelente la costuri reduse și într-un timp cât mai scurt.

Privim fiecare navă maritimă ca pe o bijuterie a tehnicii vremii sale și încercăm de fiecare dată să-i redăm strălucirea, să-i îmbunătățim performanțele, să o facem să reziste mai mult și să o adaptăm cât mai bine nu doar cerințelor actuale, ci și ale vremurilor ce vin.

Depunem toate eforturile pentru un mediu mai curat și mai sănătos. Dăm o nouă viață navelor vechi, reciclăm cu grijă piesele uzate, resturile provenite ca urmare a înlocuirilor și deșeurile rezultate din activitățile zilnice. Folosim tehnologiile cele mai prietenoase față de mediu și reducem emisiile și scurgerile poluante atât pe șantierul naval, cât și la navele clienților noștri. Ne dorim ape mai curate, aer mai pur și soluri nepoluate.

La Santierul Naval Midia ne tratăm clienții, angajații și furnizorii cu cea mai înaltă considerație și respect. Împreună alcătuim o echipă unită, cu un scop comun și aceeași pasiune pentru munca bine făcută și pentru fiecare navă maritimă, indiferent de tipul sau tonajul ei.